Cursus Engels voor beginners


Met enige regelmaat organiseren wij een cursus Engels spreken voor beginners. De eerste cursisten zijn doorgestroomd naar de cursus "Engels voor gevorderden". En dus is er weer ruimte voor nieuwe enthousiastelingen. Afgelopen jaar is deze cursus met groot enthousiasme ontvangen in De Valk. De cursus voldoet zeker aan de behoefte. 

Dus wil je Engels leren spreken in een ongedwongen en gezellige sfeer: bel dan met 0318-461231

 

"Hope to see you soon!".

Zoeken

Laatste nieuws

Kulturhuus De Hooge Valk bruist van activiteiten.

Na ruim 2 jaar met beperkingen pakt Kulturhuus De Hooge Valk in De Valk uit met veel activiteiten. Inmiddels al behoorlijk wat jaren wordt er een goed bezochte cursus Engels gegeven. Deze cursus staat ook voor het nieuwe seizoen weer op de kalender. Nieuw zijn de cursussen voor kinderreanimatie en een cursus EHBO. Belangstellenden kunnen zich melden via het contactformulier de website van het Kulturhuus (www.dehoogevalk.nl) of kunnen bellen met nummer 0318-692616.

Naast het verzorgen van cursussen, is er op woensdag, om de week, (de even weken) de zogenaamde Eiermarkt. Een inloop voor buurtbewoners waar we gezellig samen koffie drinken en de laatste nieuwtjes uitwisselen. Het is vooral een gezellig samenzijn met een praatje en na afloop een drankje. Enkele malen per jaar gaan de deelnemers ook op bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek en sluiten we af met een gezamenlijke (brood) maaltijd. Ook deze uitjes zijn altijd erg gezellig. Vanaf 10.00u staat de koffie klaar en de inloop is vrij. Zie verder onder nieuwsberichten