Kulturhuus De Hooge Valk bruist van activiteiten


Na ruim 2 jaar met beperkingen pakt Kulturhuus De Hooge Valk in De Valk uit met veel activiteiten. Inmiddels al behoorlijk wat jaren wordt er een goed bezochte cursus Engels gegeven. Deze cursus staat ook voor het nieuwe seizoen weer op de kalender. Nieuw zijn de cursussen voor kinderreanimatie en een cursus EHBO. Belangstellenden kunnen zich melden via het contactformulier op de website van het Kulturhuus (www.dehoogevalk.nl) of kunnen bellen met nummer 0318-692616.

Naast het verzorgen van cursussen, is er op woensdag, om de week, (de even weken) de zogenaamde Eiermarkt. Een inloop voor buurtbewoners waar we gezellig samen koffie drinken en de laatste nieuwtjes uitwisselen. Het is vooral een gezellig samenzijn met een praatje en na afloop een drankje. Enkele malen per jaar gaan de deelnemers ook op bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek en sluiten we af met een gezamenlijke (brood) maaltijd. Ook deze uitjes zijn altijd erg gezellig. Vanaf 10.00u staat de koffie klaar en de inloop is vrij.

Voor de kleine “Valkeneesjes” is er een knutselclub. Zie hiervoor een artikel elders in deze krant.

Bij de oprichting van het Kulturhuus in 2015 was het idee dat er sprake moest zijn van een echte “huiskamer” voor De Valk. Inclusief de mogelijkheid om een zaal te huren voor een verjaardagsfeestje. Deze mogelijkheid is nog steeds ruimschoots aanwezig. Zoekt u naar een ruimte voor activiteiten; dan is Kulturhuus De Hooge Valk de plek om naar toe te gaan. Ook hierover is informatie beschikbaar op de website of via telefoonnummer 0318-692616 of 06-20123206

 

’t Knutselhuus in De Valk

 

De knutselmiddag is weer terug van weg geweest! We zijn blij dat we weer kunnen starten.

De eerste knutselmiddag is op 14 december. We gaan dan wat leuks maken voor de kerst!

Alle kinderen vanaf groep 4 t/m groep 8 zijn welkom. Ben jij nog nooit geweest dan is het nu misschien je kans om eens te komen kijken bij ons. We hopen op veel nieuwe gezichten!

 

We maken er met z’n allen een gezellige middag van.

Om 14.00 uur hopen we te beginnen en proberen rond 15.30 uur klaar te zijn.

Wij zorgen voor drinken en wat lekkers. De kosten zijn € 3.00 p.p.

ZIEN WE JOU OOK??

 

We zijn te vinden in de bovenzaal van Kulturhuus De Hooge Valk.

Hoge Valkseweg 52a in de Valk.

Iedereen van harte welkom.

 

Let op:

Opgeven kan vanaf vandaag tot dinsdag 6 december dit in verband met materiaal inkopen!

 

Dit kan via telefoonnummer: 06-20935054 of 06-12877901.

 

Zoeken

Laatste nieuws

Kulturhuus De Hooge Valk bruist van activiteiten.

Na ruim 2 jaar met beperkingen pakt Kulturhuus De Hooge Valk in De Valk uit met veel activiteiten. Inmiddels al behoorlijk wat jaren wordt er een goed bezochte cursus Engels gegeven. Deze cursus staat ook voor het nieuwe seizoen weer op de kalender. Nieuw zijn de cursussen voor kinderreanimatie en een cursus EHBO. Belangstellenden kunnen zich melden via het contactformulier de website van het Kulturhuus (www.dehoogevalk.nl) of kunnen bellen met nummer 0318-692616.

Naast het verzorgen van cursussen, is er op woensdag, om de week, (de even weken) de zogenaamde Eiermarkt. Een inloop voor buurtbewoners waar we gezellig samen koffie drinken en de laatste nieuwtjes uitwisselen. Het is vooral een gezellig samenzijn met een praatje en na afloop een drankje. Enkele malen per jaar gaan de deelnemers ook op bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek en sluiten we af met een gezamenlijke (brood) maaltijd. Ook deze uitjes zijn altijd erg gezellig. Vanaf 10.00u staat de koffie klaar en de inloop is vrij. Zie verder onder nieuwsberichten